O SLOSA

Namen SloSA (prej WORK.tv) je povezati slovenske atlete moči v neodvisno skupnost powerlifterjev, olimpijskih dvigovalcev moči, crossfiterjev, strongmanov, street workout atletov in vsega vmes! Od lifterjev za lifterje, namesto ozkoglednosti prisegamo na medsebojno razumevanje in učenje. Le skupaj smo lahko boljši in predvsem močnejši!

ANJA KUNSTELJ

Sem IPF licencirana powerlifting trenerka, NCSF osebna trenerka in kreativna sila za brandom Belšak Power Coaching. Poleg tega sem vodja sodnikov in članica nadzornega odbora Powerlifting zveze Slovenije ter aktivna tekmovalka, večkratna državna prvakinja in državna rekorderka v powerliftingu in bench pressu po verzijah IPF in GPA.

GAŠPER MEDEN

Od februarja 2016 sem del ekipe podjetja Medijski partner, izdajatelja revije Marketing magazin. Kot powerlifter tekmujem pod okriljem PLZS (S: 175/B: 140/D: 210), kjer sem tudi predsednik nadzornega odbora. Dobro in slabo voljo ter radovednost lajšam s potovanji, festivali, športi, dobrim pivom in metal glasbo.

TADEJ KOVAČIČ

Pobudnik ustanovitve SloSA in s športi moči se ukvarjam že 10+ let. Sodeloval sem pri ustanovitvi Powerlifting zveze Slovenije, kjer sem tudi član upravnega odbora in nacionalni sodnik. Tekmujem v klasičnem powerliftingu, preizkusil pa sem se tudi že v strongmanu. Kot produktni vodja v e-commerce ekipi pri A1 Slovenija stremim za vsem digitalnim, s prijateljem Matjažem Belšakom pa soupravljam zastopništvo opreme SBD v Sloveniji.

#slosa #slostrengthathletes